Highslide JSHighslide JSHighslide JSHighslide JSHighslide JSHighslide JSHighslide JS

Mieszkanie w dwóch kolorach drewna

Gdańsk (woj. Pomorskie)

Projekt aranżacji mieszkania w stanie deweloperskim na Gdańskiej Letnicy. Własny kąt Klientów stanowi niewielką przestrzeń, dlatego połączenie salonu z aneksem kuchennym  zostało zaprojektowane jako wielofunkcyjna przestrzeń dzienna. Wypełniają ją regały i szafy, których wykorzystanie – kuchenne czy salonowe, będzie zależało od potrzeb chwili. Jako młode małżeństwo z dzieckiem w drodze, będą potrzebowali jak najwięcej schowków. Praktycznym założeniem, ze względu na utrzymanie w czystości i wodoodporność, jest zastosowanie podłogi winylowej w kolorze ciemnego drewna. W celu rozjaśnienia wnętrz, wszystkie inne elementy drewniane będą wykonane w odcieniach naturalnego dębu. Zarówno w salonie jak i w łazience ożywczo działa akcent kolorystyczny. W salonie jest nim żółty fotel „uszak”, a w łazience prostokątne kafle w kolorze morskim.   

Projekt zrealizowany